Web gune honek bere cookiak eta bitartekoenak erabiltzen ditu zure nabigazioa optimizatzeko, zure lehentasunetara egokitzeko eta jarduera analitikoak egiteko. Nabigatzen jarraitu ez gero, gure Cookien Politika onartzen duzu.

Onartu
2021eko irailak 16Bilboko Campusa

Deusto Berrikuntza eta Ekintzailetza unitatea III. Food FUN & FAN ekitaldian

Deustuko Unibertsitateko Berrikuntza eta Ekintzailetza Unitateak irailaren 16an eta 17an Tabakaleran (Donostia) egingo den "Food FUN & FAN" ekitaldiaren hirugarren edizioan parte hartuko du. Ekitaldi honetan gure nekazaritzako elikagaien sistemaren eraldaketari buruzko hitzaldiak, konexioak eta informazioa eskainiko dira, osasungarriagoa, jasangarriagoa eta konfiantza handiagokoa izan dadin. Horrela, ekintzaileek sektorearen azken berrikuntzak ezagutuko dituzte, baita zure startup-ak arrakasta izateko estrategia onenak ere.

Garbiñe Henry Deusto Innovación y Emprendimiento enpresako zuzendariak egingo du hirugarren edizio honen aurkezpena, Begoña Pérez Villarreal EIT Food Sur enpresako zuzendariarekin batera. Pedro Irujok, Deusto Business Schooleko irakasle elkartuak eta GELLIFYko zuzendari nagusiak, aholkularitza eta inbertsioen bidez startup-ak korporazioekin konektatzen dituen enpresak, mahai-inguruetako batean parte hartuko du.

 

Programari buruzko informazio gehiago